Actualitat

Estigues al dia de la nostra activitat!

23

febr. 2021

Pedagogia de l’Espectacle engega motors a Terrassa!!


image_pdfimage_print

IMA-001-PDE-CAMP-007-21-Sopa de LletresIMA-002-PDE-CAMP-007-21-Sopa de Lletres

El 27 i 28 de gener d’enguany Pedagogia de l’Espectacle va engegar motors, portant els infants a l’Auditori Municipal  de Terrassa, a veure Sopa de pedres, de la consolidada companyia Engruna Teatre. 

Amb totes les mesures de seguretat i seguint tots els protocols establerts, les escoles van poder gaudir de la sortida al teatre, en un ambient de motivació i alegria renovada per part de tothom, després de tan de temps!

Atenció, mirades expectants i emocions a flor de pell són l’amalgama que recull l’experiència teatral, en viu. Així es va viure, per part de tot el públic al teatre i així us ho expliquem, posant l’accent en allò important, que els infants van gaudir i van recuperar, a la fi, un espai preuat i valuós. 

Les Engrunes van enamorar, amb una posada en escena pulcre, original i creativa del conte, desplegant una versió que va atrapar el públic en tot moment. Intensa és la història d’Alma, la protagonista, una nena que ha de fugir de casa seva per les bombes i arriba a un poble on la gent no sap compartir. És una sopa deliciosa el que fa canviar les coses, o més aviat fa canviar les actituds de les persones i, en conseqüència, canvien les coses i emergeixen valors positius i cooperatius en el poble.

Teatre i gaudi de l’art en viu és l’experiència que van tenir els infants, amb un espectacle que permet un treball a l’aula molt interessant, de valors, de missatge, d’actituds i gestió emocional, en definitiva, que motiva dinàmiques per a capacitar els alumnes en competències bàsiques i transversals.

Aquest ha estat l’aperitiu de la programació per a les escoles i els nostres infants, a Terrassa. Ho compartim amb satisfacció, alegria i esperança!