Actualitat

Estigues al dia de la nostra activitat!

08

març 2022

PEDAGOGIA DE L’ESPECTACLE HA ENGRESCAT AQUEST MES DE FEBRER AMB UN VIATGE MUSICAL PER DIFERENTS RACONS DEL MAR, A CÀRREC DE JORDI TONIETTI, I AMB POESIA EN MOVIMENT, FÍSICA I DELICADA, DE LA MÀ DE LA COMPANYIA BOOL I LA SEVA PROPOSTA AVUA.


image_pdfimage_print

Les propostes escèniques per aquest mes de febrer han fet gaudir de valent els infants que han vingut a l’Auditori Municipal de Terrassa.

Amb en Jordi Tonietti i la seva banda hem tingut el plaer de gaudir d’un concert ple d’aires de mar i tons mariners, de caire festiu! 

L’audició, cançons del mar, és tot un univers inspirat en la vida de Raffello Tonietti, mariner i aventurer italià, el besavi de l’autor i intèrpret. Els dos passis del concert, realitzats el dia 2 de febrer, van convidar i engrescar a la participació del públic, infants de Cicle Inicial, amb cançons de ritme trepidant, a toc de bateria, guitarres i molts d’altres instruments.

La companyia Bool va realitzar, els dies 15 i 16 de febrer, 2 passis del seu espectacle Avua, adreçat a infants de Cicle Mitjà i Superior de Primària. 

Amb una delicadesa exquisida, l’espectacle desplega tot un ventall de disciplines artístiques (dansa, moviment, circ, acrobàcies, treball amb objectes,…) i les combina creant poesia visual. La música n’és gran protagonista. En directe, la viola transporta a un món imaginari, subtil i encisador.

Els infants van entrar, des del minut zero, en l’atmosfera màgica que provoca la posada en escena i estaven atents, s’aixecaven en alguns moments, exclamaven admiració davant les acrobàcies i aplaudien espontàniament cada vegada que finalitzava una seqüència. 

La comunió entre els artistes i el públic va ser d’admirar al llarg de tot l’espectacle. En acabar, molts dels infants es van alçar i es van fondre en un fort aplaudiment.

En sortir del teatre, els comentaris eren d’admiració i agraïment!

Quin goig i quina alegria transmetre aquestes sensacions viscudes. L’experiència teatral és única i irrepetible! 

http://www.elpunt.cat