Actualitat

Estigues al dia de la nostra activitat!

01

febr. 2022

Pedagogia de l’Espectacle ha engrescat aquest mes de gener, compartint riures i música, amb pallassos i cançons tradicionals catalanes farcides de ritmes de cultura urbana!


image_pdfimage_print

Com sempre, els nostres infants han vingut contents i participatius a l’Auditori Municipal de Terrassa, per gaudir dels espectacles de Pedagogia.

El 13 de gener, infants de Cicle Mitjà i Superior de Primària, van tenir el plaer de veure la companyia Teatre Mòbil i en Marcel Gros, tots junts a l’escenari, desplegant la seva trajectòria professional en un espectacle/recopilatori, Remember Show, ple de gags, humor i bogeria. El públic assistent no va para de riure i molt!

I els més menuts de l’escola van gaudir de l’espectacle de música Cromàtic, a càrrec de la companyia Com sona, el 19 de gener, també a l’Auditori. De l’experiència en compartim coses molt satisfactòries! Els infants constantment arrencaven a cantar, s’afegien a la participació del concert, picaven de mans i cantaven les cançons tan conegudes! 

El concert desplega un repertori de cançons tradicionals catalanes amb ritmes de cultura urbana i molt de bon humor. Els nens i les nenes reien, parant atenció al joc escènic i als gags amb què l’Elena i l’Oriol, els músics/intèrprets, a l’escenari, anaven trenant les seves històries.

Continuem omplint el teatre d’infants, amb ganes i alegria!