Actualitat

Estigues al dia de la nostra activitat!

16

des. 2020

Notes & Films un concert ple de cinema!


image_pdfimage_print
Aquest diumenge 20 de desembre a les 12h
Comença el Festival TERRASSA CLASSIC KIDS
amb l’espectacle “NOTES & FILMS”
a càrrec de l’Ensenble Una Cosa Rara

Notes & Films és un concert ple de cinema on, a partir de diferents curtmetratges que van del cinema mut de principis de segle a l’animació digital, passant per l’stop-motion, descobrireu com n’és d’important el so en el cinema. Per fer-ho, la companyia porta una pila de clarinets de mides diferents per posar-hi la banda sonora. Hi sentireu ragtimes, funky, àries de Mozart i fins i tot un sirtaki. Perquè quan música i imatge es donen la mà fins i tot sobren les paraules!

Però el so del cinema també són els efectes sonors. De gravar-los se n’ocupen els artistes foley. A Notes & Films els músics canviaran els instruments per regadores, draps, sabates i cubells perquè veieu la màgia d’aquest ofici! I és clar, també descobrireu que les pel·lícules són fetes de fotogrames gravant l’escena d’una pel·lícula amb la vostra ajuda i aprendreu les bases del cinema d’animació.

A càrrec de Ensemble una cosa rara arriba aquesta proposta. Els integrants de la companyia han realitzat concerts arreu de lʼestat així com a França, Bèlgica o Holanda. Han estat seleccionats per tocar en prestigiosos festivals i desenvolupen una intensa activitat com a intèrprets en dʼaltres formacions de música de cambra així com també en el camp orquestral. En el camp educatiu, són els creadors del conegut espectacle Clarinetàrium, sota la producció de la Fundació La Caixa.

Més informació i entrades a: https://cutt.ly/ohJR6V9

Veure vídeo