1

La dansa protagonista a Pedagogia de l’Espectacle, durant el mes d’abril, com sempre, a l’Auditori Municipal de Terrassa.

L’abril és el mes del dia Internacional de la dansa, i Pedagogia de l’Espectacle ha ofert 2 propostes exquisides per a les escoles. El 20 i 21 d’abril, els infants de Cicle Inicial han gaudit de la proposta escènica de la companyia Silver Drops, Terra, una dansa que ens immersa a la terra, les arrels, les plantes, el planeta, el sol… Amb tres ballarines a l’escenari i una posada en escena delicada i màgica, els infants s’han vist dins un somni meravellós!!

I el dia 25 d’abril, amb 3 passis a l’Auditori Municipal de Terrassa, els alumnes de darrer cicle de l’Institut del Teatre de Dansa de Barcelona, no menys que 38!, entre ballarines i ballarins, han ofert amb professionalitat, rigor, gràcia i alegria, les seves propostes escèniques en les disciplines de dansa clàssica, espanyola i contemporània. El públic, infants de Cicle mitjà, superior i Eso, ha sigut agraït i ha aplaudit a cada escena de dansa, amb molt d’entusiasme!

I hem acabat dolçament l’abril amb la proposta carretó de contes, per als més menuts de l’escola, que han gaudit de les històries de la formiga Rodoneta, amb el segell escènic i la força actoral de la companyia Festuc Teatre. Ha estat un plaer tornar-los a veure i gaudir-los, a en Pere i la Ingrid. Han tingut el públic captivat des del minut zero, expectant i atent a la història i a la posada en escena, plena de màgia i sensibilitat.