Actualitat

Estigues al dia de la nostra activitat!

10

nov. 2020

Teatre en directe, amb totes les mesures de seguretat exigides.


image_pdfimage_print

Hem començat amb il·lusió el teatre a les escoles, un viatge apassionant amb un feedback intens dels infants que n’han gaudit.
Aquesta setmana hem estat amb ALMA, de LaBú Teatre, a l’escola L’Avet de Terrassa, amb els infants d’educació infantil. L’experiència ha estat plàcida, gratificant i bonica per al públic, en un espai de l’escola que s’ha fet màgic! Una aula polivalent s’ha convertit en un petit teatre, amb totes les seves peces essencials, espai d’escenografia, petit joc de llums, la música en el viatge, l’actriu i el públic expectant!!

I s’ha viscut amb tranquil·litat l’experiència del fet teatral en directe, amb totes les mesures de seguretat i prevenció exigides.

Ha estat una satisfacció per a tothom , sobretot per als petits espectadors!!

També volem compartir l’experiència que han tingut els infants d’educació infantil de l’escola Roc Blanc de Viladecavalls, que han tingut el plaer de veure i escoltar l’audició de  La Jana i els sentiments, a càrrec de Bat Audicions Musicals, tota una vivencia musical a l’entorn de la gestió dels sentiments en el nostre recorregut de vida.

+ Informació:

Programa d’espectacles 2020-2021: Descarregar
LaBú TeatrePàgina Web