Actualitat

Estigues al dia de la nostra activitat!

03

nov. 2020

Engeguem motors a l’Auditori Els Costals de Castellbisbal!


image_pdfimage_print

Ens fa molta il·lusió comunicar a la comunitat educativa que Pedagogia de l’espectacle ha engegat motors a l’Auditori Els Costals de Castellbisbal, amb dues funcions de Fragile, de LaBú teatre, adreçades als joves d’ESO. Tota una esperiència!

Han estat les primeres funcions a teatre dirigides a joves, que han vingut amb el professorat, a gaudir de les arts escèniques en viu! Perquè així ha de ser, així ha estat des de fa molts segles, i així hauria de continuar essent! L’art en escena, el teatre, la música, la dansa, el gest i el mim, el clown, un ventall de possibilitats per a explicar històries i inspirar sensacions i emocions al públic. L’art en escena resitua com a experiència única, que es viu una vegada i és irrepetible. Aquí resideix el seu valor i la seva vàlua.

I amb Fragile, hem començat amb una peça de gran potència estètica, en l’escenografia i la posada en escena, màgica en la dansa i el moviment,  i acompanyada d’una música energètica i també plena de sensibilitat.

La mirada queda atrapada a escena i la historia transporta l’espectador a un món que ens parla de les relacions humanes.

Fragile aporta recorregut pedagògic, ja que permet treballar amb els joves competències transversals i actituds i valors, a fi de donar-los eines i recursos per afrontar la vida adulta.

Amb totes les mesures de seguretat i tots els protocols exigits, el públic, en aquestes dues funcions, ha gaudit de l’espectacle. Des de Pedagogia de l’Espectacle us expressem la nostra satisfacció i alegria.

+ Informació:

Programa d’espectacles 2020-2021: Descarregar
LaBú Teatre: Pàgina Web
Foto: Arian Botey